visum ryssland


Ryssland visum

Visum Ryssland / Moskva

Ryssland kräver fortfarande visum när du som svensk vill åka in i landet. Den vanligaste typen av visum när du åker till Ryssland är turistvisum. Nedan hittar du vad som krävs för att få visum till Ryssland.

Visum till Ryssland - krav

För att få visum till Ryssland krävs det en hel del dokument. Handläggningstiden för en visumansökan är 5-10 dagar. Normalt bör du ansöka om ryskt visum maximalt tre månader innan din resa till Ryssland. Ett visum till Ryssland kostar cirka 35 euro. Mot extra betalning kan det gå snabbare att få visum till Ryssland. Visumkrav:

Var ansöker jag om visum till Ryssland?

Enklaste sättet att ansöka om ett visum till Ryssland är att använda sig av ett ombud. Den senaste informationen om visum till Ryssland hittar du alltid på ryska ambasadens hemsida. Från och med den 15 mars 2012 så ska alla som vill ansöka om visum till Ryssland vända sig till ryska visumcentralen. Visumcentralen har i uppdrag att ta emot visumansökningar och att återlämna pass med de utfärdade viseringarna. Rysslands Ambassads konsulära avdelning handlägger ansökningar och fattar beslut om att utfärda visum. För sina tjänster ska visumcentralen uttaga en serviceavgift på 225 svenska kronor utöver den kostnad som visumet kostar.

Visum till Ryssland och Moskva.

 


 

Visum till
Moskva Ryssland